• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Dakraamshutters

Uw Velux dakraam op een stijlvolle en functionele manier afwerken

Shutterlux, dé expert op het gebied van dakraamshutters in Haarlem. Onze hoogwaardige collectie biedt de perfecte oplossing om uw Velux dakraam op een stijlvolle en functionele manier af te werken. Met speciaal ontworpen sluitingen voorkomen wij dat de luiken ongewenst openklappen.

Onze dakraamshutters van de Shutterlux Basic-collectie zijn vervaardigd uit een combinatie van MDF en Canadees lindehout, ook wel bekend als basswood. Hierdoor krijgen de shutters extra stevigheid waar nodig, terwijl MDF wordt gebruikt in minder belaste delen van de shutter.

U heeft de keuze uit vier verschillende lamelbreedtes en een uitgebreid kleurenpalet van 12 beits- en 24 verfkleuren. Bovendien kunt u zelf bepalen of u de shutter wilt uitrusten met of zonder bedieningslat (tilt rod).

Vrijblijvend prijsopgave op maat

Bij Shutterlux bieden wij scherpe prijzen en volledig vrijblijvende offertes. Uw privacy is belangrijk voor ons, daarom behandelen wij uw gegevens met de grootste zorg en zullen deze nooit aan derden verstrekken.

Met behulp van de code in uw velux dakraam kunnen wij zien welk dakraamshutter voor u geschikt is (zie foto)

Velux code

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden van dakraamshutters voor uw Velux dakraam te ontdekken.
Vraag vrijblijvend een offerte aan en geef uw raamdecoratie een upgrade met de stijlvolle en functionele dakraamshutters van Shutterlux!

Of stap even binnen in onze showroom in Haarlem.

 

Maten en kleuren Shutterlux Basic

Kleur Lamelbreedte
  • Keuze uit 12 beits -en 24 verschillende verfkleuren
  • 47 mm
  • 63 mm
  • 74,5 mm (flat louver)
  • 89 mm

Zonwering specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.