• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Shutterlux Basic Collectie

Dolide shutters van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. 

Onze Shutterlux Basic Collectie is vervaardigd uit een combinatie van MDF en Canadees lindehout, ook wel bekend als basswood. Dit zorgt voor sterke en duurzame panelen die bestand zijn tegen dagelijks gebruik. Het MDF wordt gebruikt op delen van de shutter die minder belast worden, terwijl het Canadese lindehout wordt toegepast op de delen waar de meeste kracht op komt te staan.

De Shutterlux Basic shutters zijn verkrijgbaar in vier verschillende lamelbreedtes en worden aangeboden in zes wittinten. Daarnaast kun je kiezen of je de shutter wilt uitrusten met of zonder bedieningslat (tilt rod). Tegen een meerprijs is ook de "clear-view" optie beschikbaar, waarbij de lamellen aan de zijkant van de shutter gevestigd zijn.

Scherpe prijzen

Bij Shutterlux streven we naar tevredenheid van onze klanten. Onze prijsopgaves zijn scherp en volledig vrijblijvend. Jouw gegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en onder geen beding gedeeld met derden.

Ontdek de verscheidenheid aan maten, kleuren en opties in onze Shutterlux Basic Collectie en geef jouw interieur een stijlvolle uitstraling met onze hoogwaardige shutters. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Betaalbare kwalitiet

Shutterlux Basic - betaalbare kwaliteit zonder compromis.

Maten en kleuren Shutterlux Basic

Kleuren Opdekscharnieren rvs Bediening Materialen Lamellen
- 6 Wittinten - Chroom
- Zwart
- Wit
- Tilt
- Clear-view
- Phoenix - 63mm
- 76mm
- 89mm
- 114mm

Zonwering specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.