• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Over Shutterlux Haarlem

Ontdek Shutterlux, dé specialist in shutters in Haarlem en omgeving. 

Shutters zijn de ideale oplossing om de zon en warmte buiten te houden en tegelijkertijd voldoende licht binnen te laten. In de winter bieden ze isolatie en houden ze de kou buiten. Bij Shutterlux Haarlem vindt u een uitgebreide collectie shutters in verschillende prijsklassen, waaronder Basic, Huiscollectie en Deluxe.

Kwaliteit op maat

Onze shutters worden op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in verschillende materialen.

Contact

Neem contact met ons op of bezoek onze showroom in Haarlem voor persoonlijk advies en de perfecte horoplossingen voor uw woning.

 

Ons Assortiment

Dit uitgekiende assortiment is bepaald in samenwerking met onze belangrijkste leveranciers en is duidelijk gericht op de wensen van de klant en het bedrijfsleven. Top kwaliteit tegen een redelijke prijs. Een groot voordeel van onze huiscollectie, kernassortiment en ons maatwerkprogramma is dat gericht wordt ingekocht. Door deze strategie profiteert u als klant en bedrijf optimaal van zeer scherpe prijzen, zonder dat wij afbreuk doen aan kwaliteit.

In veel gevallen resulteert dit in voordelen tot wel 25% ten opzichte van vergelijkbare producten bij andere hor specialisten en bouwmarkten.

Omdat wij constant op zoek zijn naar horren met de beste prijs/kwaliteit verhouding, kunnen wij garanderen dat u bij ons altijd verzekerd bent van volle tevredenheid over deskundigheid, productkwaliteit, prijsstelling, vakkundigheid en service!

KOM, KIJK en VERGELIJK en OVERTUIG UZELF!

Zonwering specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.