• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Shutterlux Actie

Profiteren van de beste kwaliteit shutters tegen een vriendelijke prijs

Tijdens deze actie bieden we onze exclusieve collectie shutters in de prachtige wittint RAL 9016 aan tegen scherpe prijzen. Deze elegante en duurzame shutters zijn de perfecte aanvulling op elke ruimte en zorgen voor een unieke sfeer en optimale controle over licht en privacy.

Maatwerk

Onze shutters worden op maat gemaakt van hoogwaardig materiaal en vakkundig geïnstalleerd door ons ervaren team. Met onze jarenlange expertise zorgen wij ervoor dat de shutters perfect passen bij jouw ramen en interieurstijl.

Profiteer nu van onze Shutterlux Actie en geef je interieur een stijlvolle upgrade. Kies voor kwaliteit, vakmanschap en betaalbaarheid met Shutterlux - jouw betrouwbare partner op het gebied van shutters.

Maten en kleuren Shutterlux Actie

Kleur Bediening Materiaal

Lamelbreedte

RAL 9016

Tild rod

Paulownia

63mm

Zonwering specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.