• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Houtlux

De specialist in houten jaloezieën

Als geen ander begrijpen wij de toegevoegde waarde van kwalitatieve raamdecoratie in uw interieur. Onze prachtige collectie houten jaloezieën biedt niet alleen privacy en controle over het lichtinval, maar voegt ook een warme en stijlvolle uitstraling toe aan elke ruimte.

Maatwerk

Bij Houtlux geloven we in maatwerk. Daarom kunt u bij ons terecht voor houten jaloezieën in verschillende kleuren, lamelbreedtes en afmetingen. Of u nu een strak en modern interieur hebt of juist een landelijke en warme sfeer wilt creëren, onze houten jaloezieën passen perfect bij uw stijl en wensen.

Onze houten jaloezieën zijn vervaardigd van hoogwaardig hout, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxueuze uitstraling. Met de eenvoudige bediening kunt u moeiteloos de lichtinval en de privacy regelen. Bovendien bieden de jaloezieën een effectieve isolatie, waardoor u energie bespaart en de akoestiek in de ruimte verbetert.

Vakmanschap

Bij Houtlux begrijpen we het belang van kwaliteit en service. Onze vakmensen zorgen voor een vakkundige en precieze plaatsing van de houten jaloezieën, zodat u jarenlang kunt genieten van uw investering. Wij streven naar de hoogste klanttevredenheid en leveren maatwerk van hoog niveau.

Ontdek nu de prachtige collectie houten jaloezieën van Houtlux en geef uw interieur een warme en sfeervolle uitstraling. Bezoek onze website voor meer informatie en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij staan klaar om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Zonwering specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.